Po, e lexuat saktë. Tani, ju mund të konsumoni ushqime të fërguara, pa asnjë pikë vaj. Gjithçka që nuk keni guxuar ta konsumoni me vite, për shkak të yndyrës së tepërt apo nga frika e kilogramëve të tepërt. Me Fritezën Delimano PA VAJ, ju mund të hani ushqime të fërguara dhe prapë të qëndroni të shëndetshëm.

Pse Friteza Delimano pa vaj është kaq e nevojshme?

Pajisjet e zakonshme të kuzhinës fërgojnë përmes vajit, ndërsa Friteza pa vaj përdor teknologjinë revolucionare të fërgimit me ajër. Sekreti qëndron tek ajri i nxehtë i cili qarkullon rreth ushqimit dhe e gatuan atë në përsosmëri, duke i dhënë një shije kërcëllitëse me pamje të artë nga jashtë, derisa ruan aromat, vitaminat dhe vlerat ushqyese brenda.

Çka mund të përgatisni me Fritezën PA VAJ?

Ju mund të gatuani çdo recetë: pomfrit, krah pule, mish, peshk, perime, llokuma, mafine, kek, pica…me një fjalë, GJITHÇKA!

Të gjitha ushqimet do t’i përgatisni me më pak kalori dhe yndyrëra, krahasuar me ushqimet tradicionale të cilat përgatiten në vaj. E persosur si për ushqime të ëmbla edhe ato të kripura.

Testuar nga Instituti për Shëndet, Mjedis dhe Ushqim

Sigurisht edhe ju keni dyshimet tuaja rreth fërgimit me ajër. Mirëpo përveç shijes që fitojnë ushqimet, ato do të përmbajnë shumë më pak yndyrë në krahasim me fërgimin e zakonshëm me vaj.

Pas testimeve të bëra nga Instituti për shëndet, mjedis dhe ushqim, u konstatua se për sasi të njejtë pomfriti, fërgimi më ajër redukton sasinë e yndyrës për 95% më pak yndyrë. Më pak kalori, më pak yndyrë, PA VAJ, por pomfrit edhe më i shijshëm se sa përmes fërgimit të zakonshëm.

Dizajn elegant & e lehtë në përdorim

Ngjyra e zezë e Fritezës, dhuron elegancë në kuzhinën tuaj. Praktike dhe shumë-funksionale që zëvëndëson shumë pajisje të tjera kuzhine.

Ka të integruara veti të shkëlqyeshme teknike:

Dorëzen për mbajtje, që qëndron gjithmonë e ftohtë
2,5L shportë që nuk ngjet
Temperaturë dhe kohë e rregullueshme
Funksion automatik të mbylljes që kursen kohë dhe parandalon rreziqet nga djegia.

Për më shumë, ju mund ta përdorni edhe si furrë. Pse të prisni aq shumë duke ngrohur furrën, kur ju mund te pjekni me fuqinë e ajrit të nxehtë?

Thjesht, caktoni temperaturën dhe kohën! Ushqimi qe ju e adhuroni, gati në pak minuta, vetëm me një rrotullim të butonit. Ushqehu shëndetshëm, duke gatuar pa vaj.

Për porosi:
Telefononi FALAS në 0800 100 90 apo
Klikoni KËTU për porosi online

Artikull i sponsoruar