Muaji Gusht do të mbahet gjatë në mend për nxehtësinë, por edhe për zbritjet e mëdha të GAMA Electronics.

Shtëpia më e madhe e paisjeve elektrike dhe shtëpiake ka vazhduar me ofertën e paisjeve si televizorë dhe paisje tjera shtëpiake.

Duke blerë një nga paisjet shtëpiake ju mund të siguroni falas televizor Samsung në kuadër të kësaj oferte.

Pos tjerash, ju mund të kurseni qindra euro duke përfituar nga zbritjet në produkte veçmas.

Oferta vlen deri në fund të muajit gusht.

artikull i sponsorizuar