Me kalimin e kohës, tavat tuaja të pjekjes mund të marrin pak pjesë të ushqimit të djegur dhe të duken keq, pa marrë parasysh sa fort pastroni.

Por në vend që thjesht t’i hidhte tutje, një grua ka zbuluar se si t’i pastroni lehtë duke përdorur Coca-Cola dietike.

Një llogari në TikTok me emrin @Sisterpledgecleans tregon se si ajo e merr tavën dhe e mbush atë me pijen me gaz.

Të gjitha lajmet nga Pastrimi Të gjitha lajmet nga Pastrimi

Ajo thotë që ta lini brenda natës dhe në mëngjes, t’i jepni një shpëlarje dhe një pastrim të mirë, duke e larguar pjesën më të madhe të copave të djegura.

@sisterpledgecleans

#cleaninghacks #colacola #colacleaning #fyp #hack #burnedfood

♬ Fire – Official Sound Studio

Reklama

Në komente, disa njerëz e falënderuan atë për ndarjen e informacionit ndërsa të tjerët sugjeruan që ajo thjesht të blinte tava të reja. /Telegrafi/

Reklama