Ky është momenti kur një grua shtatzënë prej 10 javësh përpiqet të hidhet nga dritarja e katit të dytë për t’i shpëtuar rrahjes së supozuar të shkaktuar nga burri i saj para se ta tërheqë përsëri në apartamentin e tyre në Brazil.

Incidenti shqetësues u regjistrua nga banorët në qytetin Duque de Caxias të Rio de Janeiro.

Pamjet video tregojnë Maria José, 35 vjeç, duke e vendosur këmbën e majtë mbi dritare, por bashkëshorti i saj Vitor Batista, 32 vjeç, duket se e tërheq kokën dhe e tërheq atë përsëri në apartament.

Një video e dytë tregon nënën shtatzënë të një fëmije të përkulur prapa mbi pragun e dritares. Batista më pas tërheq gruan e tij drejt tij ndërsa lufton çifti ndërsa ai përpiqet të mbyllë dritaren.

Fqinjët thirrën Policinë Civile e cila arrestoi Batista. Thuhet se Batista u zemërua të hënën pasi zbuloi se Jose shkroi një shënim duke kërkuar ndihmë dhe e hodhi atë jashtë dritares.

Pavarësisht abuzimit të vazhdueshëm, Jose shprehu shpresën se Batista përfundimisht do të ndryshonte. /Telegrafi/