Një nënë ngroh vezët e ziera fort në mikrovalë.

Pasi i nxori jashtë, ajo u nis të përgatisë mëngjesin për fëmijën e saj.

Ajo mori një thikë, filloi të priste vezën dhe pastaj e verdha shpërtheu.

Ajo ishte e tronditur.

Videoja u postua në kanalin e tij në YouTube nga RM Videos. /Telegrafi/