Një nënë është bërë një sensacion në TikTok pasi ndau historinë e lindjes së djalit të saj – dhe se si ai peshonte 6.6 kilogramë si një i porsalindur.

Sipas medieve të huaja, përcjell Telegrafi, gruaja amerikane, përdoruese e TikTok-ut, iu përgjigj një sfide të medieve sociale, se kush kishte fëmijën më të madh, pas lindjes.

Shans besoi se mund ta fitonte këtë garë, pasi djali i saj i dytë peshonte më shumë se dy herë se sa duhet të peshojë një foshnje pas lindjes.

@shans1588##stitch with @tawnee117 ##greenscreen Meet my 14lb .06 oz baby boy!♬ original sound – Shans1588

Gruaja zbuloi se djali i saj peshonte 6.6 kilogramë dhe ishte i gjatë 60 centimetra.

@shans1588Our 14 1b .6oz baby boy. J is a healthy, stubborn and STRONG 5 year old who loves baseball, football and Monster Trucks. ##fyp ##bigbaby♬ Proud of You – Five Times August

Në një video tjetër në TikTok, Shans zbuloi se tani djali i saj është pesë vjeç, dhe që zotëron peshë dhe gjatësi normale për moshën e tij. /Telegrafi/