Kremtimi i ditëlindjes së liderit të BDI-së Ali Ahmeti pa maska provokoi një seri reagimesh nga publiku në Maqedoni.

Kryetarja e Këshillit të Inspektimit, Magdalena Filipovska-Grashoska u përgjigj se të gjitha inspektoratet veprojnë pa dallim dhe premtoi se do të jetë e njëjta edhe për këtë rast.

“Inspektimi kompetent do të kontrollojë pohimet nëse ka shkelje të caktuara të protokolleve dhe me kalimin e kohës do të njoftoheni për gjithçka që është konstatuar prej tyre”, tha Grashkoska./Telegrafi/