Nga dita e sotme mund të konsumohet uji për pije në qytetin e Gostivarit dhe vendbanimet të cilat furnizohen nga ujësjellësi i qytetit.

Kjo bëhet e ditur nga NP “Komunalec”, nga ku thonë se janë realizuar dy lloje analizash dhe parametrat nga ato tregojnë se uji është i pijshëm.

Ndryshe, uji në Gostivar nuk ishte për konsum për shkak të turbullimit të tij që erdhi nga reshjet e fundit të shiut. Ndalesa zgjati nga dita e martë e deri paraditën e sotme./Telegrafi/