LAJMI I FUNDIT:

Gorenje Department Store tani me koncept të ri në Mitrovicë

Gorenje Department Store tani me koncept të ri në Mitrovicë

Si në çdo qytet edhe në Mitrovicën e bukur Gorenje Departament Store vjen me konceptin e ri me trendet e fundit evropiane!

Me datën 8 korrik, do të ri-hapet dyqani i GDS 02 – Mitrovicë i ri-dizajnuar me trendet e fundit evropiane ku zotëron hapësirë prej 2400 m2 në hyrje të Mitrovicës në Kçiç. Dyqani është dizajnuar me standarde evropiane ku ofron ambient të këndshëm, shërbim, cilësi dhe kualitet të lartë të produkteve.

Siç e dimë, Gorenje Department Store ofron gamë të gjerë të produkteve shtëpiake nga brendet si: GORENJE – Teknikë e Bardhë, HISENSE – TV, OVS – veshmbathje, CCC – këpucë & patika, XIAOMI – Elektronikë, Prity – Kamina, Poland Mobilje – Mobileri, Medio Basso – Produkte shtëpiake, FreeOn – Produkte për Fëmijë, Pilot Bike – Biçikleta, Force – Aksesorë për biçikleta dhe shumë brende tjera.

Gjithashtu vlen të theksohet se Gorenje Department Store shumë shpejt do të zgjeroj aktivitetet edhe në 2 qytete tjera si Podujevë dhe Klinë.

Duke mos harruar që Gorenje Departmnet Store është duke kërkuar dyqane në të gjitha qytetet e Kosovës.

Na vizitoni më 8 korrik për të përfituar nga SUPER ZBRITJET në artikuj të caktuar!

Vendi: Kçiç, Mitrovicë
Ora: 09:00
Adresa: Rr. Shupkovc-Mitrovicë

Artikull i sponzorizuar