Poezi nga: Muhamed Kërveshi

Retë
ia lëpijnë veshët

u lakmon reve
që udhëtojnë pa pashaportë
dhe askund nuk ndalen

në gjumë
e në ëndërr
i zvogëlohet barra

bën premtime
bën fjalë me qira

më të fortë e ka shpinën se samarin
mundohet në udhëtim prore
të dal i pari

premtimet po ia merr era