LAJMI I FUNDIT:

Gjej vendin ideal për punë në konkurset e hapura në Telegrafi Jobs 

Gjej vendin ideal për punë në konkurset e hapura në Telegrafi Jobs 

Në një kohë kur tregu i punës po bëhet gjithnjë e më konkurrues, Telegrafi Jobs sjell për ju disa nga konkurset e hapura në tregun e punës. Këto oferta pune janë nga fusha të ndryshme dhe janë një mundësi e shkëlqyeshme për ata që janë të motivuar dhe ambiciozë për të avancuar në karrierën e tyre. 

Arkëtare dhe shitëse – Aller à Fashion 

Aller à Fashion është një kompani e specializuar në shitjen e tekstilit me pakicë. Ata ofrojnë mundësi të shkëlqyera për avancim dhe zhvillim në karrierë, duke siguruar kontrata afatgjata dhe paga konkurruese në treg. Kompania aktualisht po kërkon kandidatë të motivuar për pozitat e arkëtares dhe shitëses. 

Afati i fundit për aplikim është 07/02/2024 

APLIKONI DIREKT KËTU 

Koordinator i transportit – Dardania Logistics shpk 

Dardania Logistics sh.p.k., një kompani e njohur në fushën e transportit dhe logjistikës, ka hapur pozitën për Koordinator të Transportit. Kjo është një mundësi për të rinj të entuziastë nga fusha e ekonomisë, marketingut, administratës së biznesit dhe studimeve të tjera relevante. 

Detyrat e kësaj pozite përfshijnë kontaktin dhe marrëdhëniet me klientët, ofertat, menaxhimin e rezervimeve, raportimin ditore/javore tek menaxheri, promovimin e shërbimeve dhe koordinimin me furnitorët. Kandidatët e suksesshëm do të kenë mundësi për të avancuar dhe për të bërë ndikim në fushën e tyre. 

Afati i fundit për aplikim është 24/01/2024 

APLIKONI DIREKT KËTU 

Agjente e Shitjes (Prezantuese në barnatore) – Estethica 

Estethica, një kompani në sektorin e bukurisë dhe kujdesit personal, po kërkon Agjente të Shitjes me përvojë dhe aftësi të komunikimit. Për të qenë pjesë e ekipit të Estethica, është e nevojshme të keni patentën e shoferit dhe aftësi të shquara të komunikimit dhe raportit me klientët. 

Afati i fundit për aplikim është 24/01/2024 

APLIKONI DIREKT KËTU 

Agjent/e të shitjes dhe rezervimeve – Barileva Turist 

Barileva Turist shpall një konkurs për agjent/e të ahitjes dhe rezervimeve në Prishtinë. Detyrat e kësaj pozite përfshijnë bisedat me klientët për të përcaktuar nevojat e udhëtimit, shpërndarjen e paketave turistike dhe këshillimin e klientëve rreth destinacioneve. 

Kandidatët e suksesshëm do të kenë njohuri të mira rreth aranzhmaneve turistike, njohuri kompjuterike, dhe aftësi në gjuhë gjermane dhe të tjera (e preferuar). 

Afati i fundit për aplikim është 20/01/2024 

APLIKONI DIREKT KËTU 

Zyrtar/e i/e financave – Dardania Logistics shpk 

Dardania Logistics sh.p.k. kërkon një Zyrtar/e të Financave për të kryer detyrat e përgjegjësive financiare. Detyrat përfshijnë mbajtjen e regjistrave, monitorimin e pagesave dhe depozitave në bankë, procesimin e faturave, dhe regjistrimin kontabël të transaksioneve. 

Kandidatët e interesuar duhet të kenë një nivel të lartë të përgjegjësisë, njohuri të mira të kontabilitetit dhe aftësi të shquara organizative. 

Afati i fundit për aplikim është 24/01/2024 

APLIKONI DIREKT KËTU 

Telegrafi Jobs është porta juaj për një të ardhme më të ndritur në tregun e punës.  

Aplikoni tani dhe hidhni hapin e parë drejt karrierës suaj të ëndrrave!   

jobs@telegrafi.com 

Në trend Ekonomi

Më shumë
Shije italiane në zemër të Prishtinës - Vapiano hapet së shpejti

Shije italiane në zemër të Prishtinës - Vapiano hapet së shpejti

Foleja
Gjithë ke lakmu me pas banesë n'deti?

Gjithë ke lakmu me pas banesë n'deti? "Holiday In 2" është vendi ideal

Edil Project
Nxitoni, vetëm edhe 4 vende të lira në kursin intensiv për kamerë “From Zero to Hero”

Nxitoni, vetëm edhe 4 vende të lira në kursin intensiv për kamerë “From Zero to Hero”

Pixels
Brendi holandez Keune mirëpret sot stilistët e flokëve në seminar - EBC

Brendi holandez Keune mirëpret sot stilistët e flokëve në seminar - EBC

EBC Cosmetics
Përfaqësuesit e BQK-së takojnë zëvendësndihmës sekretarin amerikan të Thesarit, diskutohet thellimi i bashkëpunimit dhe fushat me interes

Përfaqësuesit e BQK-së takojnë zëvendësndihmës sekretarin amerikan të Thesarit, diskutohet thellimi i bashkëpunimit dhe fushat me interes

Ekonomi
Kush përfiton nga ulja e çmimit të energjisë elektrike?

Kush përfiton nga ulja e çmimit të energjisë elektrike?

Ekonomi
Kalo në kategori