Njësitet e Doganës se Kosovës në një lokacion më Gjakovë kanë  konfiskuar mbi 1,000 litra pije alkoolike.

Reklama

Sipas njoftimit nga Dogana e Kosovës, aksioni i njësiteve të Doganës është realizuar pas dyshimeve për prezencë të pijeve alkoolike të prodhuara ilegalisht dhe që nuk kanë paguar akcizë.

Me këtë rast janë gjetur mbi 1,000 litra pije alkoolike, të cilat janë konfiskuar. /Telegrafi/