Lufta efektive kundër korrupsionit është e nevojshme për përparimin e vendit dhe për një jetë më të mirë të qytetarëve, shkroi në “Twitter” ambasadori i BE-së David Geer pas takimit me kryetaren e Komisionit për Antikorrupsion, Biljana Ivanovska.

“Takim i mirë me kryetaren e Komisionit për Antikorrupsion Ivanovska. Ka përparim në luftën kundër korrupsionit, por duhen përpjekje të mëtejshme në të cilat Komisioni për Antikorrupsion do të luajë një rol udhëheqës”, shkruan ambasadori i BE-së./Telegrafi/