Gazetari, Jetmir Olldashi i ftuar në emisionin 360 grade në Ora news ka bërë një deklaratë të fortë në lidhje me investigmin e tij, ku ka thënë që përveç vëllait të ministrit të brendshëm që është i përfshirë në trafik droge, Babalja ka përmendur edhe kushërinj ministrash.

“Babalja ka përmendur edhe kushëinj ministrash të cilët që janë të përfshirë në trafikim droge, në një moment tjetër ne mund të shkojmë të bjëmë investigime në lidhje me ta. Pretendimet e burimit ishin që personazhe të njohur dhe të panjohur mereshin me trafikim kanabisi”, tha Olldashi.

“Ata janë të famshëm në Vlorë, janë njerëz me ndërtime, kanë biznese. Ata të tjerë nuk patëm kohë t’i takojmë”, tha ai.

Zheji: Për cilat ministra?

Olldashi: Për disa ministra. Nuk i kam të konfirmuar.