Galaxy Z Fold 3 mori komente mjaft të përziera, por shumica e tyre ishin kryesisht pozitive. Sidoqoftë, shumica e rishikuesve pajtohen që telefoni i palosshëm nuk është vrasës i serisë Galaxy Note, pavarësisht sa i mirë ishte. Samsung i ka dëgjuar mirë ato komente dhe kjo është arsyeja pse ndoshta gjenerata e ardhshme është në plan e Galaxy Note.

Të them të vërtetën, Samsung nuk e ka konfirmuar kurrë zyrtarisht se nuk do të ketë më seri Galaxy Note. U tha se nuk do të ketë njoftime për pajisjen këtë vit për shkak të problemeve me furnizimin.

Gjithashtu u tha se ata do të vazhdojnë të sjellin funksionet e tyre të preferuar të Galaxy Note në telefonat e tjerë, duke iu referuar S Pen, i cili u shtua në telefonat Galaxy S21 Ultra dhe Galaxy Z Fold 3 këtë vit.

Prandaj disa kanë menduar se kjo do të thotë fund për Galaxy Note. Këto parashikime përforcohen më tej nga mungesa e dukshme e emrit Galaxy Note në rinovimin e markës tregtare të Samsung të regjistruar në Korenë e Jugut. Kjo, megjithatë, nuk përjashton mundësinë e lansimit të Galaxy Note qysh vitin e ardhshëm.

Nëse do të quhet Galaxy Note 22 apo Galaxy Note 21 është ndoshta shqetësimi më i vogël i tifozëve. Shtimi i stilolapsave opsionalë Galaxy S21 Ultra dhe Galaxy Z Fold 3 S, të cilët duhet të blihen veçmas, shërben vetëm për të forcuar transportueshmërinë e linjës Galaxy Note.

Deri në ditën kur Samsung mendon se si të integrojë në mënyrë perfekte S Pen në ato dy seri, për të mos përmendur përfshirjen e tij në paketë, gjithmonë do të ketë vend për Galaxy Note në portofolin e Samsung, por edhe në zemrat tona. /Telegrafi/