Qeni tërhiqet dhe shikon pronarin me pikëllim, ekspertët vërtetojnë që ato janë shenja karakteristike për frikën

Pothuajse çdo pronar i qenit e di shikimin e fajshëm të kanakarit të tij, i cili ka bërë diçka që nuk është dashur ta bëjë, transmeton Telegrafi.

Kafshimi i këpucëve dhe jastëkëve apo marrja e ëmbëlsirës pa dijeninë e pronarit janë shkaktarët për shprehjen e fytyrës të cilën shumica e kanë përshkruar si emocion faji. Mirëpo, njerëzit në mënyrë krejtësisht të gabueshme i kuptojnë emocionet e qenit!

Njerëzit gabimisht i kuptojnë emocionet e qenit në bazë të emocioneve të njerëzve.

Fajtori kryesor për dukje të emocionit të tillë

Shikoni qenin tuaj, i cili, sipas mendimit tuaj, tregon ndjenjën e fajit, sepse diçka të keqe ka bërë.

Hulumtimet kanë zbuluar që qentë të cilët tregojnë emocionet të cilat kuptohen si faj, pikërisht tregojnë frikën nga kritikat.

Edhe pse ekspertët theksojnë që fjala është për frikën, ende për të po debatohet.

Në të vërtetë, shumica ende janë të bindur që fjala është për fajin, gjë që gjithashtu nuk është vërtetuar. /Telegrafi/