LAJMI I FUNDIT:

Fushatë për nxitjen e leximit dhe mësimit te më të rinjtë e Maqedonisë

Fushatë për nxitjen e leximit dhe mësimit te më të rinjtë e Maqedonisë

Në 15 ditët e para të dhjetorit, USAID do të zbatojë fushatën ”Me lexim deri në udhëheqje” në rrjetin social Facebook, që ka të bëjë me zakonet e mira të leximit te më të rinjtë, përcjell Telegrafi Maqedoni.

Reklama

Qëllimi kryesor i fushatës është ngritja e vetëdijes për rëndësinë e arsimit fillestar gjuhësor dhe matematikor dhe nxitja e prindërve dhe anëtarëve tjerë të familjes, që rregullisht të lexojnë me fëmijët e tyre.

Fushata do të zbatohet në faqen në Facebook të USAID Maqedonia dhe fondacionit ”Hap pas Hapi”, ku do të shpërndahen këshilla se si mund t’u ndihmojmë më të rrinjve që të ndërtojnë zakone të shëndosha dhe kulturë leximi dhe mësimi./Telegrafi/