Përzgjedhje e gjërë në shumë artikuj kryesor me çmime të mahnitshme “të premten e zezë” më 26 nëntor nga ora 07:00 e mëngjesit.

FREE FRIDAY zbritja më e madhe e vitit në ETC me ZBRITJE DERI 70 % dhe LIKUIDIME TOTALE në shumë artikuj.

Shfleto fletushkën online: etc-ks.com/fletushka

Edhe këtë vit kjo ngjarje do të jetë e pabesueshme duke ofruar çmimet më të mira për konsumatorët e ETC.

Stafi i ETC- së është përgatitur në maksimum duke u bazuar nga përvoja dhe duke praktikuar metoda të reja funksionale në mënyrë që blerja juaj të jetë më e lehtë, e sigurtë dhe zbavitëse.

Ofertat mund t’i përcjellni përmes faqes zyrtare www.etc-ks.com

Direkt në linkun e fletushkës Online: etc-ks.com/fletushka

Në faqën zyrtare në Facebook: www.facebook.com/etcks

Në kanalin zyrtar në YouTube: www.youtube.com/channel

Ju presim me zbritjen më të madhe të vitit në ETC!