0Shares

Nënat janë të mahnitshme: janë të kujdesshme, të dashura dhe bëjnë çmos për të vegjlit e tyre! Dhe nuk është fjala vetëm për nënat e qenies njerëzore, po për të gjitha nënat e mbretërisë së kafshëve. Duke i përfshirë edhe pulat!

Pulat ndryshe njihen edhe si kafshë të cilat i adoptojnë zogjtë tjerë dhe kujdesen për ta sikurse të jenë të tyret.

Përndryshe, fermerët gjatë tërë kohës i lejojnë pulat të adoptojnë zogj tjerë.

Megjithatë, përveç kësaj, pulat shpeshherë mund të ndodh që të adoptojnë edhe kafshë tjera.

Prandaj, më poshtë i keni disa fotografi të pulave dhe “bebeve” të tyre të vogla. /Telegrafi/

Të Ngjajshme
Shfaq Komentet (0)