Season X ka arritur në Fortnite dhe është shënuar me shifrën romake X që nënkupton dhjetë, për të treguar edhe sezonin e dhjetë që është në dispozicion.

Në video-lojën që zhvillohen ndërmjet dy lojtarëve, më i rëndësishmi është opsioni i kostumit Brute, që i kthen lojtarët në robotë gjigantë, me mundësi të hedhin zjarr dhe të rrëzojnë ndërtesa, transmeton Telegrafi.

Bashkë me mundësinë e rritjes së trupit, janë edhe hapësirat e reja për eksplorim që janë shtuar në hartë, duke e bërë lojën shumë më entuziaste.

Sikur në sezonet e mëparshme edhe kësaj here, janë ofruar edhe mundësi të lehta, për ta përshtatur karakterin sa më mirë. /Telegrafi/