LAJMI I FUNDIT:

Fortesa Home feston 33-vjetorin: Mbi 300 produkte në zbritje!

Fortesa Home feston 33-vjetorin: Mbi 300 produkte në zbritje!

Kompania lidere në fushën e pllakave dhe produkteve hidrosanitare, Fortesa Home, krenohet të shpallë shënimin e 33-vjetorit të saj me një fushatë të jashtëzakonshme.

Për të festuar këtë rast të rëndësishëm, Fortesa Home ka nisur një fushatë promovuese ku mbi 300 produkte do të ofrohen në zbritje. Ky është një moment kulmor për kompaninë që prej tre dekadash ka qenë në krye të inovacionit dhe cilësisë në tregun e produkteve të pllakës dhe hidrosanitarisë.

Që nga themelimi i saj në vitin 1991, Fortesa Home ka punuar pa ndal për të ofruar zgjidhje të avancuara dhe estetike për çdo hapësirë të banimit dhe jo vetëm. Falë përkushtimit të palëkundur ndaj cilësisë dhe inovacionit, sot ajo është bërë sinonim i besueshmërisë dhe zgjedhja e parë për mijëra familje shqiptare dhe ndërmarrje.

Në këtë 33-vjetor, Fortesa Home do të sjellë një gamë të gjerë produktesh në ofertë, duke përfshirë pllaka, lavaman, dollapë dhe shumë të tjera që mbulojnë çdo nevojë dhe dëshirë të klientëve të saj. Fushata promovuese është një shprehje falënderimi ndaj besnikërisë së klientëve gjatë gjithë këtyre viteve dhe një mundësi e shkëlqyer për të tërhequr klientë të rinj që dëshirojnë të bëjnë ndryshime në hapësirat e tyre me produkte të cilësisë së lartë.

Festimi i 33-vjetorit të Fortesa Home nuk është vetëm një ngjarje që shënon suksesin e saj të kaluar, por edhe një premtim për të ardhmen. Kompania vazhdon të investojë në teknologji të reja, të zgjerojë gamën e produkteve dhe të përmirësojë vazhdimisht shërbimin ndaj klientit. Me një ekip të përkushtuar dhe të specializuar, Fortesa Home është e vendosur të mbajë pozitat udhëheqëse në treg dhe të vazhdojë të jetë një pikë referimi në industrinë e pllakave dhe produkteve sanitare në Kosovë dhe më gjerë.

Kjo fushatë është një rast i artë për të gjithë ata që dëshirojnë të rrisin vlerën estetike dhe funksionale të ambienteve të tyre me produkte të besueshme dhe të qëndrueshme. Fortesa Home fton të gjithë të përfitojnë nga ofertat e jashtëzakonshme dhe të bëjnë pjesë të historisë së suksesit të saj.

Për më shumë informacion rreth fushatës dhe për të zbuluar gamën e produkteve në zbritje, vizitoni faqen zyrtare të Fortesa Home www.fortesa.net ose ndiqni kompaninë në rrjete sociale. Festoni me ne 33 vjetorin e një udhëtimi të jashtëzakonshëm dhe bëni sot ndryshimin që keni ëndërruar për hapësirën tuaj.