LAJMI I FUNDIT:

Fjolla nga letra: Mësoni fëmijët të bëjnë dekorin më të bukur të Vitit të Ri!

Fjolla nga letra: Mësoni fëmijët të bëjnë dekorin më të bukur të Vitit të Ri!

E gjitha që ju nevojitet janë letra e pastër e bardhë dhe gërshërët

Reklama

Ju kujtohet ajo periudha kur kemi luajtur me prindërit dhe kemi bërë fjolla nga letra të cilat i kemi ngjitur në dritare apo nga to kemi bërë kurora dhe i kemi varur nëpër shtëpi.

Ato vite na është dukur që ajo ishte koha më e bukur dhe më e magjishme që kemi mundur të përjetojmë atëherë, transmeton Telegrafi.

Tani është koha që t’i kujtojmë ato ditë të mrekullueshme, por njëherësh edhe të argëtohemi me fëmijët.

Qe se si të bëni fjolla më të bukura nga letra:

/Telegrafi/