Paramendo me fitu iPhone 12 veç tu e thirrë taxi-në!

Eh Shoferi Im Taxi po ju mundëson të fitoni Iphone 12 shumë lehtë dhe thjeshtë.

Krejt çka ju duhet të bëni është që sa herë të keni nevojë me thirre taxi, duhet të thirrni përmes aplikacionit Shoferi Im si dhe duhet të udhëtoni me Shoferi Im taxi.
Përveç kësaj duhet të bëni Like, Follow dhe Share faqen zyrtare Shoferi Im në Instagram dhe Facebook.

Bëjeni download aplikacionin në: App Store https://apple.co/3JnErEA , Google Play https://bit.ly/3EAFq0q,

Fituesi shpallet me 1 Qershor 2022.

Sa më shumë thirrje të dërguar aq më shumë mundësi për të fituar.

Shumë fat për ju!