Viti i ri shkollor sjell aventura të reja, një dozë të re të mundësive të panjohura dhe të reja për rritje, zhvillim dhe përmirësim.

Ndihma ndaj fëmijës tuaj duke e bërë atë të ndihet i angazhuar dhe i motivuar për vitin e ri shkollor është një nga gjërat më të rëndësishme që një prind mund të bëjë për të siguruar suksesin në shkollë. Mësuesi do t’i tregojë të gjithë klasës se çfarë pret, nga ato që fëmijët do të mësojnë se si ai do të matë përparimin e tyre. Por sigurohuni që të uleni edhe ju me fëmijët tuaj dhe të kuptoni gjërat që dëshironi të arrini edhe këtë vit. Pse? Sepse duke ndihmuar fëmijët tuaj të vendosin qëllime u jep atyre një ndjenjë përgjegjësie në udhëtimin e tyre të mësimit. Padyshim që ju mund të zbuloni gjëra interesante për të cilat interesohet fëmija juaj, plus mënyra për t’u angazhuar më tepër për të ndihmuar fëmijën tuaj që të ushqejë interesat e tij brenda dhe jashtë klasës.

Është e natyrshme që prindërit duan gjëra të mëdha për fëmijën e tyre. Por, përderisa ne kemi synimet më të mira, presioni mund të ndjehet i tepërt si për prindin ashtu edhe për fëmijën. Andaj, një mënyrë e shkëlqyeshme për të ngacmuar fëmijën tuaj për vitin e ri shkollor është përmes leximit! Për të filluar, zgjedhje të shkëlqyera mund të gjeni në qendrën tregtare GALERIA.

Përveç librave, këtë vit, qendra tregtare GALERIA ka përgatitur një ofertë të veçantë dhe zbritje të madhe që shkojnë deri në 60% për një vit të mbarë shkollor. Gati për shkollë në kohë me zbritjet më të mira në qytetin e Prizrenit?

Shikoni listën e zbritjeve në faqen tonë të internetit apo në faqen tonë në facebook.