Një fermer i cili duket se e ka vendosur në mënyrë të përsosur makinën e tij të vendosur në një rimorkio, “fluturoi” në sekondën.

Sipas mediave të huaja, përcjell Telegrafi, Dot Frankland ishte duke vizituar fermën e nënës së saj në Ripon, North Yorkshire, kur dy vëllezërit e saj Ed dhe George ndërtuan një pajisje të improvizuar për të transportuar kositësin në furgon.

Në fillim dukej se Ed, 25 vjeç, kishte manovruar në mënyrë të përsosur automjetin në rimorkio, por fatkeqësia ndodhi kur ai goditi kabinën e furgonit.

Pamjet kapin makinën e barit që përplaset përpara dhe përplaset në beton, si dhe ‘copat’ në tokë. /Telegrafi/