Në Info Magazine të Klan Kosova, të ftuar për të debatuar për Demarkacionin me Malin e Zi, kanë qenë deputetët Sadri Ferati nga LDK dhe Pal Lekaj nga AAK.

“Ne nuk do të lejojmë që të mos humb askush”, ka thënë Ferati, duke iu referuar dilemës së madhe se a po humb Kosova territor me demarkacionin me Malin e Zi.

“Derisa është faza e debatit, mendoj që i ndihmojmë shumë qartësimit, nëse lejojmë të kemi debat. Mendim im i parë është se Komisioni duhet ta ketë bërë punën mirë, po kur ka ekspertë që thonë të kundërtën, më krijohet një paqartësi. Unë në kam dëshirë ti dëgjoj të dy palët”, ka thënë ai.