LAJMI I FUNDIT:

Demarkacioni me Malin e Zi

1540 Artikuj

Abazoviq: Demarkacioni s’është diskutuar, për ne punë e kryer

Abazoviq: Demarkacioni s’është diskutuar, për ne punë e kryer

Kosovë
“Nuk mund ta barti barrën e gabimeve të qeverive të mëhershme”, “ti një ditë ke me u hjek prej kryeministrit, ndoshta shumë shpejt” – Kurti dhe Selmanaj përplasen në Kuvend

“Nuk mund ta barti barrën e gabimeve të qeverive të mëhershme”, “ti një ditë ke me u hjek prej kryeministrit, ndoshta shumë shpejt” – Kurti dhe Selmanaj përplasen në Kuvend

Kosovë
Haradinaj i përgjigjet Abazoviqit: Çështja e demarkacionit nuk kryhet nga një palë

Haradinaj i përgjigjet Abazoviqit: Çështja e demarkacionit nuk kryhet nga një palë

Kosovë
Bulliqi kundërshton Abazoviqin: Ende nuk është bërë shënimi dhe vendosja e gurëve në kufirin Kosovë – Mal i Zi

Bulliqi kundërshton Abazoviqin: Ende nuk është bërë shënimi dhe vendosja e gurëve në kufirin Kosovë – Mal i Zi

Kosovë
Abazoviq thotë se demarkacioni me Kosovën ka marrë fund

Abazoviq thotë se demarkacioni me Kosovën ka marrë fund

Kosovë
Deklarata e Kurtit për demarkacionin nxit reagim, Krivokapiq: Provokim dhe aspirata për ta cenuar integritetin e Malit të Zi

Deklarata e Kurtit për demarkacionin nxit reagim, Krivokapiq: Provokim dhe aspirata për ta cenuar integritetin e Malit të Zi

Kosovë
Katër vjet nga ratifikimi i demarkacionit me Malin e Zi

Katër vjet nga ratifikimi i demarkacionit me Malin e Zi

Kosovë
Haradinaj: Kufiri me Malin e Zi nuk është i shënuar, Qeveria ta formojë Komisionin Shtetëror

Haradinaj: Kufiri me Malin e Zi nuk është i shënuar, Qeveria ta formojë Komisionin Shtetëror

Kosovë
Lajçi: Forcat malazeze po i dëbojnë banorët nga Kulla e Zhlebit, pasojat e demarkacionit kanë filluar

Lajçi: Forcat malazeze po i dëbojnë banorët nga Kulla e Zhlebit, pasojat e demarkacionit kanë filluar

Kosovë
Kryeministri i Malit të Zi: Çështja e demarkacionit me Kosovën është e mbyllur

Kryeministri i Malit të Zi: Çështja e demarkacionit me Kosovën është e mbyllur

Kosovë
Haradinaj takon kryeministrin e Malit të Zi, nuk përmendet Demarkacioni

Haradinaj takon kryeministrin e Malit të Zi, nuk përmendet Demarkacioni

Kosovë
Qeveria nuk jep detaje për rishikimin e kufirit me Malin e Zi

Qeveria nuk jep detaje për rishikimin e kufirit me Malin e Zi

Kosovë
Vetëvendosje: Haradinaj duhet të japë përgjegjësi për mashtrimet që ka bërë (Video)

Vetëvendosje: Haradinaj duhet të japë përgjegjësi për mashtrimet që ka bërë (Video)

Kosovë
Bulliqi: Faktografia tregon se kufiri me Malin e Zi ka lëvizur në dëm të Kosovës, Qeveria do t’i hapë rrugë korrigjimit të tij (Video)

Bulliqi: Faktografia tregon se kufiri me Malin e Zi ka lëvizur në dëm të Kosovës, Qeveria do t’i hapë rrugë korrigjimit të tij (Video)

Kosovë
Një vit nga miratimi i Demarkacionit me Malin e Zi – çfarë ndodhi me liberalizimin e vizave?

Një vit nga miratimi i Demarkacionit me Malin e Zi – çfarë ndodhi me liberalizimin e vizave?

Kosovë
Kurti, një vit pas ratifikimit të Demarkacionit me Malin e Zi: Nga pyjet e 8.200 hektarëve u nxor vetëm një karrige kryeministri

Kurti, një vit pas ratifikimit të Demarkacionit me Malin e Zi: Nga pyjet e 8.200 hektarëve u nxor vetëm një karrige kryeministri

Kosovë
Një vit nga ratifikimi i demarkacionit me Malin e Zi

Një vit nga ratifikimi i demarkacionit me Malin e Zi

Politikë
Haradinaj takon rugovasit, flasin për Lumbardhin dhe rishikimin e Demarkacionit me Malin e Zi

Haradinaj takon rugovasit, flasin për Lumbardhin dhe rishikimin e Demarkacionit me Malin e Zi

Kosovë
Shqiptarët nëpër dekada: Çfarë kaluan ata në vitet 1918, 1928, 1938… 2018! (Foto)

Shqiptarët nëpër dekada: Çfarë kaluan ata në vitet 1918, 1928, 1938… 2018! (Foto)

Agron Shala
Bulliqi: Jemi në pritje të Qeverisë për korrigjimin e marrëveshjes me Malin e Zi

Bulliqi: Jemi në pritje të Qeverisë për korrigjimin e marrëveshjes me Malin e Zi

Kosovë
Haradinaj: Për korrigjimin e Demarkacionit me Malin e Zi nuk ka presion kohor, ka tema tjera me rëndësi

Haradinaj: Për korrigjimin e Demarkacionit me Malin e Zi nuk ka presion kohor, ka tema tjera me rëndësi

Kosovë
VV: Haradinaj të dorëhiqet, tre muaj pas ratifikimit asnjë lëvizje për korrigjimin e Demarkacionit

VV: Haradinaj të dorëhiqet, tre muaj pas ratifikimit asnjë lëvizje për korrigjimin e Demarkacionit

Kosovë
Qeveria: Korrektimi i vijës kufitare me Malin e Zi, brenda dy vjetësh

Qeveria: Korrektimi i vijës kufitare me Malin e Zi, brenda dy vjetësh

Kosovë
VV tërheq kërkesën për debat lidhur me të gjeturat e Komisionit shtetëror për Demarkacionin

VV tërheq kërkesën për debat lidhur me të gjeturat e Komisionit shtetëror për Demarkacionin

Kosovë