LAJMI I FUNDIT:

Sipas Feng Shui: Çfarë duhet pasur në shtëpi që aty të vijë më shumë pasuri

Sipas Feng Shui: Çfarë duhet pasur në shtëpi që aty të vijë më shumë pasuri

Trikat, rregullat dhe artikujt e ndryshëm përdoren ekskluzivisht për të tërhequr para.

Sidoqoftë, pavarësisht se çfarë bëni, asgjë nuk do të jetë e suksesshme pa një gjë. Sipas Feng Shui, është shumë e rëndësishme të kultivoni një humor të mirë në shtëpi dhe të mendoni për paratë vetëm në mënyrë pozitive.


Edhe nëse ka shumë vështirësi në jetën tuaj tani, mos mendoni se sa e keqe është gjithçka. Më mirë imagjinoni që gjendja juaj financiare së shpejti do të përmirësohet dhe se do të jeni në gjendje të përballoni shumë më tepër për veten dhe familjen tuaj, shkruan KP.

Mendimet tona tërheqin, dhe nëse përqendrohemi vetëm në mungesën e parave, borxheve dhe faturave, e tërheqim atë në shtëpinë tonë. Mundohuni të mendoni se si do të arrijë bollëku, falënderoni për gjërat që tashmë i zotëroni – dhe prisni ndryshim.

Për të miratuar një qëndrim pozitiv ndaj parasë, shpesh mund të thoni pohimet e mëposhtme:

 • Paraja gjithmonë qarkullon lirshëm në jetën time dhe gjithmonë ka mbetur një tepricë.

 • Unë e përjetoj pasurinë si një pjesë kryesore të jetës sime.

 • Unë jam në gjendje të kapërcej të gjitha pengesat financiare që më qëndrojnë në rrugën time.

 • Unë mund të arrij qëllimet e mia financiare.

 • Sot, unë angazhohem të jetoj ëndrrat e mia financiare.

 • Unë dua më shumë para. Dhe kjo është në rregull.

 • Është e lehtë dhe e natyrshme për mua të jem i suksesshëm.

 • Jeta ime është e mbushur me shëndet dhe pasuri.

 • Bollëku po vjen, e meritoj dhe e pranoj.

 • Unë pranoj dhe marr para të papritura.

 • Unë pranoj dhe marr një mirëqenie të papritur.

 • Unë kam më shumë se para të mjaftueshme.

 • Unë meritoj të fitoj më shumë para.

 • Unë jam gjithmonë duke zbuluar burime të reja të ardhurash.

 • Paratë më vijnë në një mënyrë të pritshme dhe të papritur.

 • Unë jam i hapur për të marrë pasurinë që më sjell jeta.

Feng Shui është një metafizikë misterioze e kinezëve me një histori të gjatë. Është fuqia e natyrës dhe energjia e fushës së madhe magnetike të universit. Feng (era) është ajri dhe energjia e fushës, ndërsa Shui (uji) do të thotë rrjedhje dhe ndryshim.

Në trend Stil

Më shumë
Gjëja e parë që shihni në foto zbulon të vërtetën për ju: Deri tani testi më i saktë i personalitetit

Gjëja e parë që shihni në foto zbulon të vërtetën për ju: Deri tani testi më i saktë i personalitetit

Lifestyle
Makina larëse harxhon dy herë më shumë energji elektrike për shkak të një gabimi që bëjmë

Makina larëse harxhon dy herë më shumë energji elektrike për shkak të një gabimi që bëjmë

A e dini se...
Menaxhoni peshën dhe luftoni infeksionet duke përdorur proteina dhe vitamina

Menaxhoni peshën dhe luftoni infeksionet duke përdorur proteina dhe vitamina

Stil
Është koha për të mbjellë dredhëza në vazo: Ndiqni këto rregulla

Është koha për të mbjellë dredhëza në vazo: Ndiqni këto rregulla

Kopshtaria
Si t’i digjni 1,000 kalori për një orë pa pasur nevojë të shkoni në palestër

Si t’i digjni 1,000 kalori për një orë pa pasur nevojë të shkoni në palestër

Aktivitete sportive
Mënyra se si e bartni çantën tregon një gjë shumë të rëndësishme për ju për të cilën fare nuk jeni të vetëdijshëm

Mënyra se si e bartni çantën tregon një gjë shumë të rëndësishme për ju për të cilën fare nuk jeni të vetëdijshëm

Lifestyle
Kalo në kategori