Ato thjesht gjenden më mirë në shoqërinë mashkullore dhe kjo është arsyeja pse duan miqësi mashkull-femër.

Këto janë shenjat e zodiakut që kanë më shumë miq se sa shoqe, transmeton KP.

Dashi

Femrat në këtë shenjë mund të miqësohen pothuajse me këdo, por më shpesh ato bëhen miq me burra.

Ato janë duke kërkuar për dikë që do t’i sfidojë dhe t’i shtyjë të japin gjithçka nga vetja, dhe më shpesh të e gjejnë te një mik mashkull.

(Foto: Statree)

Luani

Luaneshat e bëjnë më të lehtë komunikimin me burrat. Munden ta bëjnë edhe me mikeshat, por ato i bëjnë miqësitë më të mëdha me burrat.

Akrepi

Reklama

Ato zgjedhin miqtë meshkuj për dy arsye – nuk duan marrëdhënie dramatike, por dikë me të cilin do të kalojnë një kohë të mirë.

Reklama

Arsyeja e dytë është xhelozia e madhe, dhe ato konkurrojnë me gratë.

(Foto: Psychology Today)