Facebook ka përditësuar Messenger me karakteristika të reja të kamerës përpara sezonit të festave. Aplikacioni i pavarur i Messenger tani ka mbështetje për Boomerang. Është efekti i videos që u bë shumë i famshëm në Instagram së pari dhe kompania tani po e sjell atë në Messenger.

Ekziston edhe një tjetër modalitet i kamerës si dhe stikera të realitetit të shtuar.

Shtimi i Boomerang dhe modalitetit Selfie do të thotë se tani ka pesë modalitete kamerash në total në Facebook Messenger.

Facebook ka shtuar filtra të ri për festa dhe ka shtuar edhe ato të realitetit të shtuar në aplikacion. Kjo është një shtesë e mirë para pushimeve, pasi shumë përdorues do të shfrytëzojnë Facebook Messenger për të mbajtur në kontakt me të dashurit e tyre gjatë festave.

Të gjitha regjimet e kamerës janë të renditura në një shirit të lëvizshëm në pjesën e poshtme kur kamera është aktive në Messenger. Përdoruesit mund të lëvizin nëpër mënyrat e ndryshme të kamerës – Boomerang, Normal, Video, Tekst dhe Selfie – për të zgjedhur atë që ata duan të përdorin.

Facebook thotë se këto veçori të reja do të jenë në dispozicion të shumicës së përdoruesve të Messenger globalisht duke filluar sot. /Telegrafi/