Syzet e zgjuara të Facebook mund të mbajnë pamjen ikonike

Syzet e zgjuara të pritura nga Facebook pritet të jenë pajisja e ardhshme e konsumatorit nga kjo kompani, siç u konfirmua të mërkurën nga CEO Mark Zuckerberg në takimin e fitimeve të Facebook në tremujorin e dytë.

Zuckerberg nuk dha asnjë detaj të saktë kur mund të prisnim një palë syze të mençura të Facebook, por ai vuri në dukje se produkti i ardhshëm nga marka do të ishte një partneritet me kompaninë e syzeve Ray-Ban.

CEO i Facebook vazhdoi të shpjegojë se “syzet kanë faktorin e tyre ikonik të formës dhe ato ju lejojnë të bëni disa gjëra mjaft të pastra”.

Pavarësisht nga mungesa e detajeve rreth veçorive të mundshme të pajisjes, komentet e mëparshme nga The Verge vunë në dukje dy gjëra: së pari, “se pajisja nuk do të klasifikohet si një pajisje e Realitetit të Shtuar (AR)” dhe se syzet “nuk do të ketë një ekran të integruar të asnjë lloji”.

Megjithëse këto syze të supozuara inteligjente nuk konsiderohen se ofrojnë përvojën e plotë të AR, projekti është ende pjesë e Facebook Reality Labs (FRL). /Telegrafi/