Al Trade Center ka filluar realizimin e një kompleksi tjetër në Fushë Kosovë, më saktësisht në Bresje.

Falë Al Trade po krijohen ambiente të mrekullueshme për jetesë, ku përvec arkitekturës së vecantë që posedojnë, i japin edhe një ambient pikturek ambientit.

Po i cekim në pika të shkurta për karakteristikat dhe benefitet e kompleksit Linda Premium, edhe pse nuk mjaftojnë pak fjalë që të përshkruajmë në tërësi:

Furnizim me ujë nga Batllava 24/h;
• Dritare nga PVC, 3 gomza, 3 xhama dhe xham 4 stinor, roleta të jashtme nga alumini;
• Fasada Strukturale;
• Dyer të blinduara dhe dyer të brendshme të kualitetit te lart;
• Ndarja në mes të banesave me dy mure dhe izolim akustik;
• Monitorimi i objektit me kamera nga tekniku 24/7;
• Hapësirë e dedikuar për komunitetin;
• Vendparking të jashtëm, nëntokësor dhe depo;
• Hapësirë gjelbëruese dhe kënd i dedikuar për fëmijë;
• Mirëmbajtje me shtëpiak të dedikuar

Al Trade ndërtimin e rehatinë i ka me t’leme e jo me t’bleme!

Bëhuni të lumtur, bashkë me Al Trade Center!
Për t’i blerë banesat dhe lokalet afariste dhe për më shumë informata:
080077770 (pa pagesë) dhe +38649777127 , +38343989111
info@altradecenter.com
altradecenter.com