Instagrami ofron mundësi, për të parë disa nga ambientet më komode dhe të bukura për banim.

Por, dikush ka kaluar në anën tjetër dhe ka postuar, vetëm shtëpi të shëmtuara, që çuditërisht janë shumë të këndshme për t’i shikuar.

Prej shtresave dhe dekorimeve jashtë mode, deri te disa konstrukte bizare, janë këto disa prej elementeve që i përbëjnë dhjetë imazhet e marra nga Please Hate These Thing.

Kuzhina e mbështjellë me material lëkure, oxhaku i frikshëm apo pishina në mes të dhomës, janë ndër gjërat më absurde te këto enterier, që nuk besohet të kenë qenë ndonjëherë në modë. /Telegrafi/