Hit produkti i vitit të kaluar, NutriBullet® i kuq rikthehet me ofertën më të mirë ndonjëherë, përmes të cilës ju mund të kurseni plot 50€. Ekstaktori më i përsosur i frutave dhe perimeve edhe këtë vit në tregun e Kosovës me çmim special nga 119.90€ në vetëm 59.90€. Klikoni KËTU ose thirrni në numrin pa pagesë 0800 100 90 për të përfituar nga oferta e limituar!

NutriBullet®, dhurata e shëndetit

Tashmë ka filluar fryma e festave të fundvitit dhe ne përgjatë kësaj kohe mendojmë për dhuratat që mund t’u dhurojmë më të dashurve tanë. Ne dëshirojmë për ata shëndetin dhe lumturinë e botës, andaj ku ka më mirë që t’u dhurohet vet dhurata e shëndetit. NutriBullet® i kuq ofron jetë më të mirë, një jetë më aktive, më të shëndetshme dhe më të lumtur.

Ne e rekomandojmë NutriBullet® për secilin që dëshiron të jetoj i shëndetshëm, për atë që dëshiron të humb ekstra peshë dhe për ata që po kërkojnë një mënyrë të lehtë dhe të shpejtë të përgatisin smoothie dhe pije, për ata që janë të vetëdijshëm për rëndësinë e mirëqenies, për ata që ju duhet diçka që nuk zë hapësirë, për vegjetarianët dhe veganët, për familjet me fëmijë të vegjël, për njerëzit aktiv, për njerëzit me nivel të lartë kolesteroli… në përgjithësi, ne e rekomandojmë atë tek të gjithë.

Më e mira për shëndetin tuaj, NutriBullet®

Me NutriBullet®, ne marrim të gjitha benefitet e shëndetshme të frutave dhe perimeve, nga fibrat deri tek fara dhe lëkura – ai nuk lejon që asnjë vitaminë apo vlerë ushqyese të humbë. Nxjerrja e lëndës ushqyese ju lejon të merrni shkallën më të lartë të lëndës ushqyese që ushqimi juaj ka për të ofruar.