Telegrafistat na dërgojnë fotografi nga Snapchat ku shihet Tetova e ngulfatur me fabrika dhe tym

Qytetari që na dërgon fotografinë vërteton ”Kur e cakton lokacionin e fotografisë automatikisht vetë aplikacioni e nxjerr një figurë që e përshkruan atë vend. Njejtë siç e nxjerr kullën Eiffel në Paris, në Tetovë nxjerr fabrika dhe tym.”

Përndryshe, Tetova disa muaj me radhë ka qenë qyteti më i ndotur në botë. Nga organizata ”EcoGuerilla” që merret me këtë problematik thonë se duzina Jugohrom është ndotësi më i madh për Tetovën me 60%./Telegrafi/

tetova snap

Tetova Snap 2