Urbanizimi intensiv në pjesën qendror të qytetit, nxehja dhe komunikacioni janë disa nga arsyet që edhe Ohri ashtu siç qytetet tjera u gjet te qytetet me ajër të ndotur.

Internet aplikacionit vazhdimisht tregojnë ajër të ndotur në Ohër. Mbrëmë ajri i ndotur shkoi deri 210 PM në metër katror, përcjell Telegrafi Maqedoni.

Qytetarët thonë ndotja e ajrit mund vërehet posaçërisht gjatë orëve të vona.

Njohësit e mirë thonë se për fat të mirë liqeni ndihmon në uljen e ndotjes së ajrit dhe po të mos ishte liqeni, ndotja e ajrit do të ishte më e madhe./Telegrafi/