Edhe bajram edhe zbritje, është plotësisht e vërtetë – madje me transport deri në shtëpinë tuaj!

Platforma atraktive për blerje online të produkteve ushqimore, Begmart.com për Fitër Bajram po qëndron afër familjeve në Kosovë.

Gjatë gjithë muajit të Ramazanit, Begmart solli zbritje të vazhdueshme e cila nuk është ndalur, por madje është zgjeruar për ditët festive të Fitër Bajramit.

Begmart.com në gjithë Kosovën! 

Begmart.com është alternativa që ju duhet dhe do të bëhet partner i juaj më i afërt në jetëen e përditshme, pasi porosia juaj arrin drejt e në shtëpi.

Begmart ka mbi 1 mijë produkte nga rreth 100 brende të ndryshme botërore me përzgjedhje të gjerëë ruhen në formë profesionale në depo me temperaturë që mban freskinë e produkteve.

Qysh me porosit në Begmart.com?

Përfitimet nëse porositni në Begmart.com:

– S’keni nevojë të prisni në radhë në market dhe të rrezikoni të infektoheni në kohë pandemie

– S’keni nevojë të nervozoheni në kolonë, të shpenzoni naftë

– Porosit me një klikim prej shpisë – me të hollat e kursyera nga nafta

– Porosia vjen qysh je tu nejt n’shpi

– Porosia vjen freskët me automjete frigoriferike që e mbajnë produktin në temperaturën optimale

– Më lirë:  transport FALAS!

– Pagesë e thjeshtë me VISA ose Mastercard në uebsajt, me PayPal, Western Union, MoneyGram dhe në vendin e ngjarjes (me POS ose Kesh).

Porosit tani në Begmart.com dhe përfitoni nga Zbritja për ditën e Fitër Bajramit.