Ecotip përsëri në Skopje City Mall pas kërkesës së klientëve. Këtë herë me një tezgë promovuese konceptuale për tu informuar për produktet dhe shërbimet.

Tezga është e vendosur në katin e parë, në anën e hyrjes kah rruga Ljublanska në Shkup. Produktet e plasuara nga Ecotip janë të disa llojshme por që ndikojnë shumë në jetën e njerëzve dhe zhvillimin e jetës së shëndetshme.

Ecotip në Skopje City Mall

Blueair – pastrues ajri, i krijuar në Suedi për efikasitet të lartë dhe me zhurmë relativisht të vogël, por me dizajn të bukur.

Masat që do t’i merrni me blerjen e këtij mjeti janë të rëndësishme për më të afërmit tuaj pasi ju do të merrni pastruesin më të mirë të ajrit në botë. Kjo i jep vlerë shëndetit dhe mirëqenies suaj në këtë periudhë kur ka ndotje të madhe të ajrit.

Ecotip në Skopje City Mall

Bluewater – filtra pastrues të ujit. Kjo kompani suedeze është e orientuar që të gjejë mënyra të reja për të përmirësuar jetën e njeriut nëpërmjet pierjes së ujit, ujit për gatim dhe nëpërmjet ushqimit. Si lider botëror që janë, e shfrytëzojnë fuqinë e gjenialitetit njerëzor për të rregulluar problemet e njerëzve me ujin e pa pastër.

Ecotip në Skopje City Mall

Retap – Shishe me xham të butë që e mbajnë të pastër dhe të freskët ujin, njejtë si të ketë dalë prej çezme. Të sigurta për përdorim dhe mirëmbajtje që kanë garancion të përjetshëm për përdorim.

Ecotip në Skopje City Mall

KËTU mund t’i shihni të gjithë produktet që i ofron Eco Tip, ndërsa në tezgën e City Mall në Shkup mund të vendosni se cili produkt ju duhet juve më së pari. Aty gjithashtu do të gjeni edhe më shumë informacione për produktet e tyre, si dhe mundësitë që i jep kompania.