Në një video të publikuar nga mediat e huaja, thuhet se shihet një burrë, i cili është filmuar nga gruaja e tij derisa po përpiqej të mbyste nënën e tij të moshuar.

Po sipas medieve të huaja, përcjell Telegrafi, Surendra Vaidya mund të shihet duke i vënë një leckë rreth fytyrës, nënës së tij 80-vjeçare, në një përpjekje të dëshpëruar për të ndaluar frymëmarrjen e saj.

Gruaja e vjetër lufton kundër të birit të saj, dhe lëviz krahët e saj dhe këmbët, derisa lufton për të mbetur gjallë.

Gruaja e njeriut i cili është filmuar mund të dëgjohet duke inkurajuar atë dhe në një pikë thotë: “Kjo grua është aq kokëfortë”.

Gruaja u shpëtua pasi që dikush mbërriti në shtëpi në Mumbai të Indisë, pikërisht edhe kur do të duhej.

Burri është arrestuar pas njoftimeve se ai kishte abuzuar nënën e tij për shumë vite. E ajo u dërgua në spital dhe thuhet se është shëruar. /Telegrafi/