A jeni gati të bleni artikujt e nevojshëm me ZBRITJE deri 50% në ETC. Atëherë e keni mundësinë këtë të premte 3 shkurt deri me datë 9 shkurt.

Shfleto Fletushkën Online:

E PREMTJA E BARDHË – Super aktivteti nga ETC në kohën e ndërrimit të sezonave, ku përveç ofertave me zbritje deri 50% ju presin edhe likuidime sezonale në shumë artikuj.

Shfrytëzoni mundësinë duke blerë produketet e dëshiruara me çmime të pabesueshme.

Stafi i ETC- së është kujdesur që të ofrojë shërbimet e duhura dhe profesionale në mënyrë që blerjet e juaja të jenë sa më të lehta dhe të sigurta.

Ofertat mund t’i përcjellni përmes faqes zyrtare: www.etc-ks.com

 Linku i fletushkës online

 Faqja zyrtare në Facebook

 Kanali zyrtar në YouTube