0Shares

Çdo mëngjes kur është e uritur macja bën këtë dhe në këtë mënyrë nga pronari kërkon që t’i japë ushqim.

Macja japoneze, në dukje është si edhe një mace tjetër katërkëmbëshe. Mirëpo, pronari i saj është përpjekur që ta mësojë me truqe të ndryshme.

Maces shumë të mençur nuk i është dashur shumë që një truk ta kuptojë vetë.

Në të vërtetë, çdo mëngjes kur është e uritur, macja nga kjo video bën kështu dhe në këtë mënyrë kërkon që t’i jepet ushqimi.

Shikojeni këtë mace të mençur:

Të Ngjajshme
Shfaq Komentet (0)