TikTok është një nga rrjetet sociale që po përdoret për momentin më së shumti nga të rinjtë në botë, por edhe në Kosovë.

Reklama

Aktualisht në vendin tonë është duke ndodhur një trend, ku qëllim është frikësimi i prindërve duke e montuar një video të një eksplodimi nga defekti i energjisë elektrike.

Pasi realizimit të videos, përdoruesit videon ua dërgojnë prindërve ne rrjetet e tyre sociale ku komunikojnë dhe pastaj publikojnë reagimet e tyre në TikTok.

Më poshtë mund të shikoni video nga ky rreng që ka kapluar edhe përdoruesit shqiptarë. Nëse dëshironi që video e juaj t’i shtohet këtij artikulli, dërgojeni në TikTokun e Telegrafit. /Telegrafi/

@ahi.arta

♬ Originalton – Ahi.Arta

Reklama

@ahi.arta♬ Originalton – Ahi.Arta

@shkrasniqiii #fakesituation⚠️ #prank #albaniandad #viral #trend #fyp #joke ♬ Laughing – Gianluca Marino

@delfinaisufi 😩 #fyp #viral #prank ♬ WTF – Joshua_Hudes

@lorik.hotii 📍QKUK #CapCut #prank #prankmom #fyp #viral #fypシ #trending #foryou #goviral #albania #kosovo #🇦🇱🇽🇰 #fyppp #viralvideo #learnontiktok #🇦🇱 #🇽🇰 #kosovatiktok #shqipe #shqiperia #kosova #shqipet #albaner #fy #fyppp #lorikhoti ♬ original sound – Liki🤟🏻

@anisaduricii It’s the ✨ok pacim✨ for me😂😭 #foryou #foryoupage #fyp #fypシ #fypシ゚viral #viral #viralvideo #albania #funny #prank #prankingmydad #humor #qesh #perteqeshur #bulqiza #tirana ♬ Deep Turkish Web – Kingmen

@ahi.arta♬ Originalton – Ahi.Arta