Këta vëllezër ishin duke pushuar në Florida.

Ata panë këtë pellg të mbushur me aligatorë  dhe sfiduan veten për të notuar në të.

Ata vrapuan dhe u hodhën në ujë. Njëri prej aligatorëve u kthye dhe madje notoi drejt tyre ngadalë.

Ata menjëherë fillojnë të dalin nga uji, sapo aligatori fillon të shkojë drejtë tyre.

Kjo video u postua në kanalin e YouTubes ‘Junkin Media’.  /Telegrafi/