Përveç super dukjeve të yjeve gjatë ndarjes së çmimeve, ata u siguruan që edhe në “after party” të shkëlqejnë e të marrin vëmendjen tonë maksimale.

Më poshtë gjeni dukjet më të mira:

Kylie Jenner

Kylie Jenner (Foto:GettyImages/Guliver)

Kim Kardashian

Kim Kardashian dhe Kanye West (Foto:GettyImages/Guliver)

Hailey Bieber

Hailey Bieber (Foto:GettyImages/Guliver)

Chrissy Teigen

Chrissy Teigen (Foto:GettyImages/Guliver)

Ciara

Ciara (Foto:GettyImages/Guliver)

Billie Eilish

Billie Eilish (Foto:GettyImages/Guliver)

Jessica Alba

Jessica Alba (Foto:GettyImages/Guliver)

Megalyn Echikunwoke

Megalyn Echikunwoke (Foto:GettyImages/Guliver)

/Telegrafi/