Megjithëse vitet kalojnë, ata vazhdojnë të mbesin yje!

Të famshmit e Hollywoodit, dukeshin shumë më ndryshe përpara se të bëheshin të famshëm, shkruan Telegrafi.

Si fëmijë ata kishin shumë ambicie për të ardhmen, dhe këtë gjë e kanë treguar një pjesë e mirë e tyre në intervista.

Po të shikojmë me vëmendje shumë nga aktorët, këngëtarët e emrat të tjerë të Hollywoodit kanë pësuar një ndryshim drastik ndër vite.

Më poshtë mund të njiheni me disa prej tyre kur ishin fëmijë. /Telegrafi/

Sylvester Stallone

Cindy Crawford

Clint Eastwood

Barbra Streisand

Christopher Walken

Demi Moore

George Clooney

Monica Bellucci

Jean-Claude Van Damme

Sigourney Weaver

Johnny Depp