Laina dhe Angie janë banorët në Ohio të Shteteve të Bashkuara, që e kanë filmuar një aktivitet shumë të çuditshëm në qiell.

Në orët e muzgut, ata vërejtën katër drita misterioze që u shfaqën papritmas dhe rrinin në radhë, një pas tjetrës, derisa një tjetër pulsonte më larg prej tyre, transmeton Telegrafi.

Të gjitha janë zhdukur, ndërsa janë shfaqur sërish në të njëjtën formë, derisa nuk janë parë më.

Pamjet që janë shpërndarë në rrjetet sociale, ia kanë mahnitur shikuesit, të cilët janë të bindur se janë aktivitetet që ka të bëjë me jashtëtokësorë, sepse janë shumë të çuditshme.

Të njëjtin mendim e kanë edhe studiuesit e aktiviteteve jashtë planetare, që mendojnë se janë alienë, mirëpo duhet të studiohet edhe më gjatë. /Telegrafi/