Drejtori i Përgjithshëm i Doganës së Kosovës, Agron Llugaliu, ka pritur këtë të mërkurë në takim përfaqësuesit e bizneseve si dhe shoqatën e shpedicioneve.

Dogana ka njoftuar se qëllimi i këtij takimi ishte që të njoftohen me sfidat e prodhuesve dhe gjithashtu të marrin propozimet për ndryshimin e politikave fiskale.

Në këtë takim kanë marrë pjesë po ashtu edhe Zv. Drejtori i ATK dhe përfaqësues nga MFPT. Në takim morën pjesë Oda Amerikane, Oda Ekonomike, Oda Gjermane, Oda Sllovene, Dhoma e Tregtisë dhe industrisë, Aleanca Kosovare e Bizneseve, Shoqatat prodhuese/përpunuese dhe përfaqësues të bizneseve”.

“Derisa qëllimi kyç i takimit të ftuar nga Dogana ishte që të njoftohemi me sfidat e prodhuesve dhe gjithashtu të marrim propozimet për ndryshimin e politikave fiskale ashtu që Dogana të përkrah rritjen e prodhimtarisë vendore”, thuhet në komunikatën për media. /Telegrafi/

Reklama
Reklama