Kompania britanike, King And Generals, ka realizuar një si dokumentar edukativ për rezistencën e shqiptarëve ndaj pushtimit otoman.

Realizimi flet për betejat, luftërat dhe diplomacinë e Gjergj Kastriot Skënderbeut, por edhe për detaje të jetës së tij. Është publikuar më 2 shtator, ndërsa deri tash ka afro 180 mijë shikime dhe afro shtatëmijë pëlqime. /Telegrafi/