Doktorët mbetën pa fjalë pasi zbuluan një gjilpërë akupunture gjatë një skanimi me rreze X të penisit të një djaloshi.

Mjekët e bënë zbulimin e dhimbshëm pasi ata ekzaminuan pacientin 11 vjeçar i cili kishte vështirësi në urinim.

Në pamundësi për të shpjeguar dhimbjen e djalit, ai u dërgua në Spitalin e Fëmijëve Jiangxi në provincën Jiangxi në pjesën qendrore të Kinëa për një radiografi, transmeton Telegrafi.

Pas skenimit, doktorët u tronditën kur panë se një gjilpërë 8 centimetërshe ishte futur në penisin e tij dhe pastaj kishte shkuar deri në tubin e tij të fshikëzës, shkruan Daily Mail.

An X-ray photo shows the needle that was inserted from the urethra by a boy in Nanchang, China, undated. The needle was removed at Jiangxi Children's Hospital

Pas marrjes në pyetje të djaloshit, ai e pranoi se e kishte futur vet gjilpërën në uretrën e tij për shkak se donte të zbulonte nëse mund ta bënte atë.

Reklama
Reklama

Kryemjeku, Rao Pinde, tha se djaloshi kishte futur gjilpërën 12 orë përpara se të shkonte te mjeku duke e bërë të paaftë të urinonte.

A X-Ray revealed that the 87mm sewing needle was positioned in the 10-year-old Iranian boy's urethra  in such a way that trying to pull it out could have caused further damage.

Kur penisi i tij u lëndua, ai kërkoi ndihmë, por nuk e pranoi atë që kishte bërë – ai u dërgua me urgjencë në operacion ku gjilpëra u hoq përmes një operacioni joinvaziv duke përdorur një endoskop që e gjeti gjilpërën.

Djaloshi më vonë u lejua të shkonte në shtëpi pas operacionit të tij. /Telegrafi/