Përzgjedhja e duhur e enëve dhe aksesorëve të kuzhinës ju lehtëson përgatitjen e ushqimit dhe shëndrron kohën që kaloni në kuzhinë në argëtim. Vetëm edhe SOT, ju e keni mundësinë të përzgjedhni TOP produktet e kuzhinës më ofertat më të volitshme të vitit.

Kompletoni kuzhinën tuaj me zbritje deri në -60% në të gjitha kategoritë e enëve Delimano dhe shtoni kuzhinës tuaj enët më të mira në treg. Thirrni falas në numrin pa pagesë 0800 100 90 ose KLIKONI KËTU për porosi online.

Disa nga ofertat kryesore në TOP produkte që vlejnë vetëm edhe SOT po i listojmë mëposhtë:

Seti i enëve – Master Set


Master Set nga linja Delimano Copperlux është set familjar 8-pjesësh, i cili sfidon përgatitjen e të gjitha ushqimeve. Përmban enët me esenciale dhe shëndrron çdo lloj ushqimi në super-ushqim duke ruajtur të gjitha vlerat ushqyese të përberësve. Në çdo blerje të Master Set – ju përveq zbritjes përfitoni edhe DHURATË në vlerë 120€, e gjitha FALAS.

Tenxherja me presion Multicooker

Tenxherja Multicooker me presion është tenxherja që po bënë revolucion në të gjitha kuzhinat shqiptare. Përgatitja e ushqimit merr kohë, por me tenxheren elektrike Multicooker ju mund të kurseni kohën tuaj, sepse çdo ushqim mund ta programoni (në orën kur dëshironi të jetë gati) derisa ju mund t’i kryeni obligimet, aktivitetet dhe punët e përditshme! Ju mund ta porosisni SOT me zbritje -15% për antarët e CLUB5*.

Rubineti elektrik

A ju nevojitet ujë i ngrohtë në shtëpizën tuaj të pushimit ose në garazhën tuaj ku ndoshta nuk keni linjë të ujit të ngrohtë? Ose ndoshta ju është prishur ngrohësi juaj i ujit? Merrni rubinetin digjital të ujit Delimano Pro, një rubinet që vazhdimisht ngrohë ujin në sasi të palimituar! Me ofertë SPECIALE -25% zbritje mund ta përfitoni vetëm edhe sot.

4. Nutribullet® Origjinal

Ekstraktuesit e të gjithë përbërësve ushqimor, të vetmit ORIGJINAL në treg [ të gjitha llojet] mund t’i porosisni me çmime speciale deri në -45% zbritje.

Përfitoni nga ofertat dhe zbritjet VETËM EDHE SOT. Thirrni falas në numrin pa pagesë 0800 100 90 ose KLIKONI KËTU për porosi online.